zaterdag 7 december 2019

Amigurumi kreatie wedstrijd | wedstrijd




Heb jij al meegedaan aan de amigurumi kreatie wedstrijd? Heb jij één van de bekende zoomigurumi boeken in huis? En heb je er al eens iets uit gehaakt? Dan kan je meedoen! Het maakt niet uit hoe lang geleden je het al hebt gehaakt. Leuk toch? Dus upload je kreatie(s) en wil leuke prijzen.

Hoe doe je mee?
Upload je kreatie. Dat kan hier. Ga naar het boek waar je de amigurumi uit hebt gehaakt, kies het patroon en klik op “Add your picture” . Er gaat 24 uur overheen voordat je foto zichtbaar is. Als het heel druk is kan het iets langer duren. Je krijgt een email ter bevestiging.

Wat kan je winnen?
De drie kreaties (van verschillende makers) met de meeste hartjes krijgen een speciale Yarn And Colors Mini garen pakketje, met een set Safety Eyes van FROGandTOAD Créations. Ook krijgen 20 willekeurig geselecteerde deelnemers (1 ticket per geüploade kreatie) krijgen een papieren boek naar keuze.

Niet zo haker en toch iets winnen?
Dat kan ook! Er is ook een “stemmers prijs”. Dus als je alleen wilt stemmen, kan dat ook. Je kan een PDF e-boek winnen van jou keuze. Geef de kreaties van jou keuze een hartje. Zorg dat je wel ingelogd bent (of maak een account) en klik op jou favoriete kreaties. 5 “stemmers” worden aan het eind geselecteerd.

Tot wanneer kan je meedoen?
Meedoen kan tot 18 december. Dit geldt voor uploaden als ook voor het stemmen. De winnaars worden op 20 december bekend gemaakt.

Stem je ook op mij?
Als je nu toch gaat stemmen? Stem je dan ook even om mijn kreaties? In de volgende boeken vind je mijn gehaakte amigurumi terug.


Dus In Zoomigurumi 1 vindt je Sartu the Lemur en Eduardo the Donkey. In Zoomigurumi 7 vindt je Madame DuPre the Gray Goose en Penny the Pony. En in Zoomigurumi 8 vindt je Sidney the Lion

Dank je wel voor jullie stemmen! En laat je even weten of je zelf ook hebt meegedaan? Dan krijg je ook een hartje van mij 🙂

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

h&m