donderdag 13 juni 2013

Nieuwe Haak samen - wasknijper beestjes / poppetjes.... doe ook mee!!!

Op 20 juni start er een nieuwe HAAK SAMEN. Deze is anders dan de vorige twee. Dit keer hoeft het patroon niet uitgetest te worden. Dat is al gedaan. Maar... ik vraag wel creativiteit van mijn medehaaksters. Omdat de meesten in de zomervakantie toch willen haken maar niet te ingewikkeld bezig zijn en niet te veel willen sjouwen heb ik een simpel patroon. Geschikt voor de beginnende haaksters onder ons, maar  ik denk... ook een leuke uitdaging voor de gevorderde haaksters onder ons.


Wat is het en wat het je nodig?
Het zijn wasknijper poppetjes /  beestjes. Kleine korte haakprojectjes.
Nodig heb je kleurtjes / restjes katoen. En houten wasknijpers. Ik heb gehaakt met naald 2. Maar dit kan je variëren met je dikte van het katoen.

Waarom dit project?

Ik wil al geruime tijd een leuke creatie maken om te gebruiken als versiering van een 'traktatie' op school. In deze haaksels zit een wasknijper. Dus het kan op een zakje snoep, op een appelstokje of iets anders wat er wordt getrakteerd. De wasknijper blijft gewoon functioneren.Er zijn echter 28 kinderen in een klas. En mijn ideeën voor verschillende varianten.... die raken een beetje op. Dus.. de opdracht is. Maak een uniek exemplaar. Dan kan ik het nahaken en heb ik na de zomer (in november) 28 verschillende exemplaren.

2 opmerkingen:

 1. Ooh dit wil ik wel proberen! Als ik er de kans voor krijg, en de inspiratie vind, dan maak ik 1! Wat een super idee! (Vraag me a waar je het allemaal haalt) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil graag meedoen, lijkt me een leuk project! hoe kan ik me opgeven?
  Of is het al gestart en kan ik niet meer mee doen.
  Ik hoor het graag van je.

  Groetjes, Annemiek
  miekscreaties.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

h&m