zondag 3 januari 2016

En een gelukkig nieuw jaar speciaal voor Joke!Dit is mijn granny square deken die ik vijftien jaar geleden ergens kocht. Hij lag half uit elkaar, en er zat geen rand om en hij had een opknapbeurt nodig. Die beurt kreeg hij van mij, maar eigenlijk voelde ik me wat ongemakkelijk om daarmee bezig te zijn: wie kocht nou zo’n oude deken op een rommelmarkt en ging hem vervolgens opknappen? Maar stiekem vond ik hem mooi en ik gebruikte hem af en toe.En toen kwam een paar jaar geleden de grote haak-hype en vooral granny squares werden ongelooflijk populair. Ik mocht mijn deken tevoorschijn halen en laten zien! Leuk, en ‘stiekem’ hoefde niet meer. Op internet werd de granny square enorm populair en het hele haakgebeuren kreeg een enorme boost. De variaties op de haak-mogelijkheden bleken eindeloos en de resultaten die mensen op hun blogs lieten zien vond ik soms ongelooflijk. Wat een enorme vernieuwing! Het is nu de tijd dat mensen op hun blogs allerlei terugblikken geven van wat ze dit jaar  ma-haakten en dat deed Joke ook. Prachtig wat zij allemaal maakte dit jaar en waarvan ze op haar blog zo vaak de patronen deelde. Bedankt Joke!

Op mijn eigen blog (www.tweedehandswerk) zet ik Joke ook in het zonnetje, en ook een Engelse blogster die een mooi overzicht plaatste van wat zij het afgelopen jaar allemaal maakte. Haaksters zoals zij en Joke zijn stimulerend voor ons!
En dankzij Joke hebben we deze Haak-maar-aan blog, dus goed om haar eens te bedanken!
Bij deze!

Groeten van Margriet

2 opmerkingen:

  1. Margriet Wat lief van je!Ik bloos en wordt er verlegen van! Vind het leuk dat anderen gestimuleerd worden op haakgebied door mij. Je hebt een mooi stukje geschreven! Dankjewel voor de complimenten! Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag gedaan Joke! Ik vond dat je een publiek compliment wel had verdiend!
    Een fijn nieuw haak-jaar toegewenst,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen

h&m